Rekisteri- ja tie­to­suo­ja­se­los­ta

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Laadittu 1.10.2022. Viimeksi muokattu 25.10.2022

REKISTERINPITÄJÄ

Virtasalmen Viljatuote Oy (Y-tunnus: 2887618-6)
Suholanrannantie 231,
77330 Virtasalmi

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Matti Toivanen
puh. 0208 348 000
info@virtasalmenviljatuote.fi

REKISTERIN NIMI

Spoothien asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Rekisterin käyttötarkoitus on Spoothien asiakkaiden tilausten käsittely ja arkistointi, asiakasrekisterin ylläpitäminen ja asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Spoothien toiminnan kehittämiseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja käsitellään ainoastaan Spoothien toimesta eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille. Rekisterin tietoja voidaan käyttää kohdennettuihin sähköpostitiedotteisiin kuten asiakaskirjeisiin, suoramainontaan, etämyyntiin sekä markkina- ja mielipidetutkimuksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttö ilmoittamalla siitä Spoothien asiakaspalveluun info@spoothie.fi tai puh. 0208 348 000.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Rekisteröitymispäivä
  • Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon liittyvät tiedot

REKISTERIN TIETOLÄHTEET

Asiakasrekisterin tiedot kertyvät Spoothien kotisivujen uutiskirjetilausten kautta sekä asiakkaiden henkilökohtaisesti, puhelimitse tai sähköpostitse ilmoittamien tietojen perusteella.

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Spoothien käytössä lukuun ottamatta perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa, kun käytetään yhteistyökumppaneiden palveluita. Henkilötietojen siirtäminen ei ole tarpeellista eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille tai Euroopan Unionin ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot ja tilaushistoria voidaan poistaa käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

 Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus on Spoothien tilauksia käsittelevillä henkilökuntaan kuuluvilla henkilöillä. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella ja käytössä on yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevat tekniset suojausmenetelmät.

MARKKINOINTIEVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Tietoja voidaan käyttää Spoothien toiminnan kehittämiseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Käytetään ei-tunnistettavia Google/Facebook-uudelleenmarkkinointievästeitä. Lue lisää täältä:

  • https://support.google.com/accounts/answer/2662856#everywhere
  • https://www.facebook.com/about/privacy
  • https://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices

REKISTERIN TIETOJEN TARKISTUS JA KORJAAMINEN

Jokaisella on oikeus tarkistaa asiakasrekisteriin tallennetut tietonsa. Esitä pyyntö suullisesti sekä sähköpostilla tai kirjeellä info@spoothie.fi / Suholanrannantie 231, 77330 Virtasalmi ja puhelin 0208 348 000.