3 syytä syödä välipalaa

Välipalat ovat tärkeä osa ruokailua. Terveelliset ja ravintorikkaat välipalat, kuten Spoothie, auttavat jaksamaan pitäen olon kuitenkin kevyenä. Tässä kolme syytä ottaa Spoothie osaksi ruokarytmiä jo heti tänään!

Lisää välipala- ja tuunausvinkkejä saat somekanavistamme: Facebook, Instagram, Tik Tok 

1. Parantaa kes­kit­ty­mis­tä

 


Verensokeri lähtee laskemaan 3-5 tuntia ruokailun jälkeen. Alentunut verensokeri voi aiheuttaa ärtyneisyyttä ja vaikeuttaa keskittymistä – ymmärrettävästi! Syömällä välipalan aterioiden välillä pidät verensokerin tasaisena ja mielen skarppina. Jos olet koskaan ollut väsynyt työpäivän muutamina viimeisinä tunteita, lusikoi seuraavalla kerralla Spoothieta!

2. Vähentää ylen­syö­mis­tä ja epä­ter­veel­lis­tä napostelua

Jos ruokailuväli venyy pitkäksi ja nälkä kasvaa valtavaksi, syömme helposti liian suuria annoksia. Myös epäterveellinen jatkuva napostelu lisääntyy, kun yritämme hillitä nälkää. Nappaamalla välipalan puolessa välissä lounasta ja päivällistä pidät nälän kurissa! Muista kuitenkin pitää välipalat kevyinä.

3. Ra­vin­toar­vot kohdalleen

Jos jätät välipalan välistä, jätät välistä myös tärkeitä ravintoarvoja. Terveellinen välipala tuo ruokavalioon lisää kuitua, proteiinia ja hivenaineita. Lusikoitava hyvikkivälipala Spoothie on loistava kuidun ja proteiinin lähde. Sen lisäksi, että parannat omia ruokatottumuksia teet palveluksen myös ympäristölle!

Seuraa meitä somessa ja ota talteen lisää hyödyllisiä vinkkejä!