Spoothie – Kasvipohjainen välipala ilman gluteenia – myös FODMAP-ruokavalioihin

Älä anna ruokavalion rajoittaa vä­li­pa­la­het­keä­si

Vihdoin vatsaystävällistä välipalaa FODMAP ruokavalioon

Kasvipohjaiseen ja low FODMAP-ruokavalioon turvallisesti sujahtava viileä Spoothie pitää huolta kehosi ja mielesi hyvinvoinnista ravintorikkaalla koostumuksella. On havaittu, että fermentoitu ruoka vähentää osalla ibs oireista kärsivillä esimerkiksi vatsan turvotusta. Myös low FODMAP-ruokavaliota noudattava voi herkutella kotimaisella Spoothiella osana ruokavaliotaan. Koska jokaisen suolisto on yksilöllinen, maista Spoothieta ja ota selvää päteekö tämä myös sinuun!

Vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja lisäaineeton välipala

Kasvipohjainen ja gluteeniton välipala on turvallinen lisäys erityisruokavalioihin ja itsestään huolehtivalle. Tämä hyvikkivälipala onkin loistava proteiinin ja kuitujen lähde kaikille ruokavaliostaan kiinnostuneille. Spoothie sopii hyvin ennen ja jälkeen treenien ja pitää kehon ja mielen virkeänä.

Spoothiessa on muihin kasvipohjaisiin välipaloihin verrattuna runsaasti kuitua ja proteiinia ja nälkää pitävää rasvaa, mutta vähemmän sokereita. Siksi se pitää myös nälän loitolla. Kylmähyllyistä löytyvä hapatettu ja lisäaineeton Spoothie tasapainottaa välipalahetkesi ja vatsasi  paremmaksi lusikallinen kerrallaan.

Tutustu tuotteisiin

Katso jälleemyyjät