Spoothie voitti Vuoden tuote 2022 palkinnon Barcelonassa

Palkittu kotimainen ruo­kain­no­vaa­tio

 

Matkasimme kesäkuussa 2022 Barcelonaan Free From -ruokamessuille esittelemään ensimmäistä kertaa Spoothien maailmalle. Miten palkitseva reissu olikaan – kirjaimellisesti! Spoothie voitti messuilta Vuoden Tuote -palkinnon. Emme siis ole ainoita, joille kestävät ja ympäristöystävälliset ratkaisut ovat tärkeitä – mausta tinkimättä.

Spoothie, kansainvälisesti palkittu Virtasalmen Kylän kasvatti, on pienen perheyrityksen ekoteko, joka tekee hävikistä hyvikkiä ja pitää yllä kestävää kotimaista ruoantuotantoa. Kotimainen ruoka on parhaimmillaan rehellistä, autenttista ja puhdasta kuten Suomi ja suomalaiset. Kun tuntee niin omat pellot ja maassa kasvavat marjat ja ainekset, niistä on mukava tehdä maistuvia ja elämää helpottavia herkkuja naapureille ja kylän miehille.

Free From Functional Food & Health Ingredients – messut

Free From Functional Food & Health Ingredients Expo , Euroopan johtava innovaatioalusta vapaalle luomu-, vegaani-, terveysvaikutteiselle ja ainesosille suunnatulle elintarviketeollisuudelle.  Messuilla oli yli 3 900 vierailijaa yli 60 maasta kaksipäiväisen tapahtuman aikana.  300 toimittajaa olivat esittelemässä uusimpia tuoteinnovaatioita ja tulevaisuuden trendejä tuleville vuosille. Messupuheenvuoroissa eniten kiinnostusta herätti gluteeniton tarjonta sekä kasvipohjaisten elintarvikkeiden kasvanut kysyntä.

Covid Pandemian vuoksi terveysvaikutteisten elintarvikkeiden ja terveyteen liittyvien ainesosien  kysyntä ovat vahvistunut, kun kuluttajat siirtyvät kohti hyvinvointihyötyjä tuovia ruokavalioita. Lue lisää messujen omilta sivuilta täältä.

Messuilta ja maistatuksista kerätyt palautteet ovat positiivisia ja rohkaisivat meidät saamaan tuotteet nopeasti kauppoihin.

Virtasalmen Viljatuote on perheyritys ja kotimaisten glutenittomien myllytuotteiden valmistaja

Spoothie on Virtasalmen Viljatuote Oy:n kehittämä hyvikkituote. Myllyllämme on yli 20 vuoden kokemus gluteenittomien myllytuotteiden valmistamisesta. Suomalaisella työllä haluamme tuottaa puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista maistuvia tuotteita asiakkaillemme. Kaikki tuotantotilamme ovat vain gluteenittomien tuotteiden valmistukseen ja kaikki tuotteemme ovat luonnostaan gluteenittomia emmekä käytä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Voit tutustua myllyn tuotteisiimme ja gluteenittomien jauhojen verkkokauppaamme täällä.  https://www.virtasalmenviljatuote.fi/

Tiedätkö  jo miten Spoothien sai alkunsa ja miten kauriit liittyvät tarinaan?

Kauris metsässä

Spoothien tarinan voit lukea täältä. Spoothien saapuvat valikoitujen K-ryhmän kauppojen hyllyille syksyllä 2022.  Tutustu  Omena & kaneli Spoothieen tai Puolukka Spoothieen