Omena & Kaneli spoothie – 130g hapatettu, vegaaninen, gluteeniton välipala tattarista

Omena & kaneli Spoothie

Omena ja kaneli täy­del­li­ses­sä ta­sa­pai­nos­sa

Vegaaninen ja gluteeniton välipala, joka maistuu omenapaistokselta? Löysit sen! Spoothie Omena & Kaneli on hyvikkivälipala, jossa yhdistyvät aidot maut ja loistavat ravintoarvot. Me halusimme tehdä tummasta tattarirouhehävikistä hyvikkiä ja samalla tarjota sinulle ympäristöystävällisemmän välipalavaihtoehdon joka sopii kaikille vatsoille.

100% kasvipohjainen, gluteeniton ja laktoositon lusikoitava välipala

Pakkaus: Kierrätettävä kartonkipakkaus alumiinifoliokannella 130 g.

Ainesosat: Tattaripohja (vesi, tattari 7% (Suomi), rapsiöljy, merisuola), omena 14%, gluteeniton KAURA (Suomi), ruokosokeri, pellavansiemenkuitu, herneproteiini, kaneli, aromi, hapate.

Ravintoarvot per 100 g

Energiaa 497 kJ / 119 kcal
Rasvaa 4,6 g,  joista tyydyttyneitä rasvoja 0,4 g
Hiilihydraattia 14,5 g,  joista sokereita 6,6 g
Ravintokuitua 3,3 g
Proteiinia 3,3 g
Suolaa 0,14 g
Laktoosia 0 g

14% aitoa omenaa ja ripaus kanelia päälle

Omena on varsinainen vitamiinipommi. Se sisältää rutkasti C-vitamiinia, B1-, B2- ja B6-vitamiineja sekä E-vitamiinia. Lisäksi kanelin ja omenan yhdistelmä on hyvin perinteinen suomalaisissa herkuissa. Pidämme huolta, että sama perinteikäs maku sekä hyvät ravintoarvot toistuvat myös Spoothiessa! Omena & Kaneli Spoothie sisältää huimat 14% aitoa omenaa. Verrattuna muihin kasvipohjaisiin välipaloihin, Spoothiessa on eniten aitoa marjaa tai hedelmää, enemmän kuitua ja proteiinia sekä vähemmän sokereita. Tarttarirouheen luontainen rasva ja proteiini auttavat pitämään nälkää ja omena sekä ruokosokeri takaavat herkullisen maun.

✔ kotimainen

✔ hapatettu ja lisäaineeton

✔ vegaaninen

✔ gluteeniton

✔ vatsaystävällinen

✔ hyvikkiruokaa

✔ ekologinen

✔ herkullinen

Välipalan pohjana pro­teii­ni­pi­toi­nen ja hapatettu tumma hä­vik­ki­tat­ta­ri

Tattari on luonnostaan gluteeniton kasvi, joka vaatii vähän ympäristöltään, mutta antaa paljon takaisin. Ravintorikkaasta tattarista syntyy jauhoja valmistaessa hävikkiä, josta me teemme hyvikkiä Omena & Kaneli Spoothien avulla! Makutesteissä tattaripohjainen Spoothie yllätti maistajat maullaan. Tattarille ominainen maku on Spoothiessa pehmeän mieto, maista vaikka itse!

Lue lisää tattarista täältä.
Tutustu Puolukka Spoothieen täältä!

Kan­sain­vä­li­ses­ti palkittu ja rakastettu välipala

Matkasimme kesäkuussa 2022 Barcelonaan Free From -ruokamessuille esittelemään ensimmäistä kertaa Spoothien maailmalle. Miten palkitseva reissu olikaan – kirjaimellisesti! Spoothie voitti messuilta Vuoden Tuote -palkinnon. Emme siis ole ainoita, joille kestävät ja ympäristöystävälliset ratkaisut ovat tärkeitä – mausta tinkimättä.

Lue lisää reissustamme Barcelonaan täältä.

Löydät Omena & Kaneli Spoothien hyvin varustelluista K-kaupoista! Tarkista löytyykö sinun lähikaupastasi jo Spoothieta täältä. Hyppää mukaan hyvikkielämään Spoothien kanssa myös somekanavissa.