Puolukka Spoothie – 130g hapatettu, vegaaninen, gluteeniton välipala tattarista

Puolukka spoothie

Pehmeän puolukkainen Puolukka Spoothie on kuin lusikallinen mummon puolukkavispipuuroa! Aidot kotimaiset maut, ravitseva tattari ja puolukan voima yhdessä luovat makuelämyksen ja hellivät vatsaasi. Tässä fermentoidussa välipalassa ei ole lisäaineita ja kaikki hyvikki on oikeassa balanssissa!

100% kasvipohjainen, gluteeniton ja laktoositon lusikoitava välipala

Pakkaus: Kierrätettävä kartonkipakkaus alumiinifoliokannella 130 g.

Ainesosat: Tattaripohja (vesi, tattari 7% (Suomi), rapsiöljy, merisuola), Puolukka 12%, gluteeniton KAURA (Suomi), ruokosokeri, pellavansiemenkuitu, herneproteiini, aromit, hapate.

Ravintoarvot per 100g

Energiaa  461 kJ /110 kcal
Rasvaa 4,6 g,  joista tyydyttyneitä rasvoja 0,4 g
Hiilihydraattia 12,4 g,  joista sokereita 5 g
Ravintokuitua 3,4 g
Proteiinia 3,2 g
Suolaa 0,15 g
Laktoosia 0g

 

12% puolukkaa – superfood voimaa ja an­tiok­si­dant­te­ja

Puolukan terveyshyötyjä on tutkittu viime vuosina paljon. Kaiken mitä jo tiedämme huutaa kovaan ääneen SUPERRUOKA! Tämä metsiemme supermarja sisältää nimittäin esimerkiksi kaliumia, antioksidantteja sekä runsaasti terveellisiä polyfenoleja. Lue lisää puolukan ominaisuuksista täältä.

Puolukan makua karsastetaan turhaan, sopivan makeustasapainon kanssa se on raikas ja suunmyötäinen marja. Puolukka Spoothie sisältää huimat 12% kotimaista puolukkaa ja on hurmannut suomalaiset testimaistajat puolelleen!

✔ kotimainen

✔ hapatettu ja lisäaineeton

✔ vegaaninen

✔ gluteeniton

✔ vatsaystävällinen

✔ hyvikkiruokaa

✔ ekologinen

✔ vähäsokerinen ja herkullinen

 

Välipalan pohjana pro­teii­ni­pi­toi­nen ja hapatettu tumma hä­vik­ki­tat­ta­ri

Tattari on luonnostaan gluteeniton kasvi, joka vaatii vähän ympäristöltään, mutta antaa paljon takaisin. Ravintorikkaasta tattarista syntyy jauhoja valmistaessa hävikkiä, josta me teemme hyvikkiä Puolukka Spoothien avulla! Makutesteissä tattaripohjainen Spoothie yllätti maistajat maullaan, tattarille ominainen maku on Spoothiessa pehmeän mieto, maista vaikka itse!

Lue lisää tattarista täältä.
Tutustu  toiseen makuvaihtoehtoon Omena & Kaneli Spoothieen täältä

 

Palkittu ja rakastettu välipala

Matkasimme kesäkuussa 2022 Barcelonaan Free From -ruokamessuille esittelemään ensimmäistä kertaa Spoothien maailmalle. Miten palkitseva reissu olikaan – kirjaimellisesti! Spoothie voitti messuilta Vuoden Tuote -palkinnon. Emme siis ole ainoita, joille kestävät ja ympäristöystävälliset ratkaisut ovat tärkeitä – mausta tinkimättä.

Lue lisää reissustamme Barcelonaan täältä.

Löydät Omena & Kaneli Spoothien hyvin varustelluista K-kaupoista! Tarkista löytyykö sinun lähikaupastasi jo Spoothieta täältä.

Hyppää mukaan hyvikkielämään Spoothien kanssa, myös somekanavissa, linkit somekanaviin löydät sivun alareunasta.